Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Odstřelovač se vrací


ikona
Spooner
shooter
Polozapomenutý akčňák s Markem Wahlbergem se dočká televizního bratříčka. 

Na hollywoodský akčňák Odstřelovač, na němž si své akční řemeslo vyzkoušel Antoine Fuqua, jste už možná zapomněli. Mark Wahlberg si zde zahrál elitního snipera, jenž musel očistit své jméno po atentátu na samotného prezidenta.  A kromě Wahlberga snažícího si hrát na nového Bournea u toho byl také záporák Danny Glover či sexy Kate Mara s brokovnicí. I přesto z toho ale vzniknul veleprůměrný thriller, na něhož si dneska vzpomene jen málokdo. Evidentně však tento kousek uvízl v mysli hlavounů z kabelovky TNT, jež nyní plánuje televizní verzi.

Zatím není jisté, zda se dočkáme podobného příběhu jako v původním snímku, nebo zda půjdou tvůrci svojí vlastní cestou a představí nám jiná výbušná dobrodružství drsňáka Bob Lee Swaggera. Ten se samozřejmě dočká i nové tváře, jelikož Mark Wahlberg se tentokrát představí jen v roli producenta. Scénář ovšem sepisuje téměř neznámý John Hlavin, jenž má na svém kontě jen čtvrtý díl béčkové upířiny Underworld. A to není zrovna nejlepší znamení. Stejně tak není dobrou zprávou usídlení právě na stanici TNT. Jak totiž víme z jejich nedávných kousků The Last Ship či Legends, tak televize má ve zvyku tyto nadějné akční látky pohřbít v několikrát viděném průměru. Což by mohla být škoda. Další akční řízek ve stylu Jacka Bauera by se v bedně určitě hodil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace