Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Apatow nás opět pobaví


ikona
Spooner
apatow
Režisér Zbouchnuté se opět vrhá na pole seriálové zábavy. 

Ještě před pár lety patřil známý režisér Judd Apatow mezi komediální smetánku, na jehož filmy chodily davy, a který pomohl svým hereckým favoritům v čele se Sethem Rogenen či Jonahem Hillem k herecké slávě. Jenže doby se změnily a jeho poslední zářezy Komici či Čtyřicítka na krku už publikum tolik netáhly. Stále ovšem patří mezi tvůrce, jehož dalším projektům se rozhodně zaslouží věnovat pozornost. Nyní se navíc po úspěšném televizním kousku The Girls opět vrací na seriálová kolbiště a nás by tak opět mohla čekat malinko netradiční podívaná.

Jeho novinku Love si totiž vzal na starost internetový gigant Neflix, jenž své všechny dosavadní seriálové zářezy v čele s politickým House of Cards dokázal přeměnit ve slušný úspěch. Novému projektu proslulého komediálního uragánu pak věří natolik, že mu ihned dala zelenou na celé dvě sezóny. Jeho nová řachanda nás tedy zavede do života Guse a překrásné Mickey, jež zažívají veselé i malinko trapnější chvilky intimního života, ale také vzájemnou oddanost a podobné vztahové věci, kterým se chtěli oba ve svém životě nejraději vyhnout. A celé to bude nejspíš zase správně apatowsky sprosté, avšak i tak trochu pravdivé. Na scénáři pak úspěšný autor spolupracuje s jedním z tvůrců výtečného sitcomu Brooklyn Nine-Nine, Lesley Arfin. V hlavních rolích se pak představí téměř neznámý Paul Rust a hvězda sitcomu Community, sympatická Gillian Jacobs. A tu uvidíme v každém dalším projektu zatraceně rádi. Fanoušci švihlé partičky z Greendale mohou navíc zatím zůstat v klidu, jelikož jejich oblíbená Britta nám ze vzkříšené řachandy rozhodně neobejde. Svůj nový komediální kousek nám totiž Apatow představí až v roce 2016. Služba Netflix má tedy zaděláno na další pořádný hit, a tentokrát bychom se u něj mohli i malinko zasmát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace