Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malfoy na stopě spiknutí


ikona
Spooner
isaacs
Charismatický Jason Isaacs se opět pokouší protlačit na televizní obrazovky. A bere si na pomoc tvůrce Homelandu.  

Gideon Raff patří mezi televizní tvůrce, jehož projekty by chtěla mít aktuálně ve svém portfoliu snad každá americká kabelovka. Na Showtime již brzo odstartuje čtvrtá řada jeho oceňované pecky Homeland a nedávno nám stačil představit svůj další, a již bohužel ne tolik kvalitní, kousek Tyrant. Stále ale dokáže přicházet se zajímavými tématy, na něž producenti i diváci hodně slyší. Se svou další novinkou se tentokrát usadil na stanici USA Network a zavede nás v ní do své rodné Izraele.

V minisérii Dig se podíváme do Jeruzaléma, kde dostane agent FBI Peter za úkol vyřešit záhadnou smrt archeoložky. Při svém pátrání se ovšem dostává na kloub přes dva tisíce let probíhajícímu spiknutí, jež může navždy změnit naší budoucnost. Zápletka zní malinko divoce a doufejme tedy, že z ní Raff dokáže vykřesat řádně napínavou podívanou skvěle využívající tamní prostředí. Hlavní role se pak ujme, jak už jste nejspíš z titulku pochopili, charismatický Jason Isaacs. Tento neprávem přehlížený herec se snaží v televizi uchytit již nějaký ten pátek a po boku oceňovaného tvůrce má rozhodně šanci opět na sebe hlasitě upozornit. Tohoto sympaťáka, z něhož sálá charisma v každé roli, je totiž do vedlejších partů škoda. Snad tedy dokáže svojí další seriálovou příležitost pořádně využít. A Gideon Raff si snad napraví reputaci po nudném Tyrantovi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace