Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlie Sheen zpět ve Dva a půl chlapa?


ikona
Spooner
men
Vrátí se komediální potížista přeci jen do populárního sitcomu? 

Už to jsou tři roky, co komik Charlie Sheen dostal po řadách průserů a hádek s tvůrcem Chuckem Lorrem padáka z diváky milovaného sitcomu Dva a půl chlapa. Jeho místo poté v seriálu převzal Ashton Kutcher a Sheen přešel do linie neustálých mediálních výpadů a urážek, které největšího drogového spotřebitele v Hollywoodu vlastně ještě stále neomrzeli. Tedy aspoň do teď. Bývalá hvězda seriálu totiž dává v posledních dnech celkem hlasitě najevo, že by se v nadcházející poslední řadě komediálního kousku opět velmi ráda objevila a rozloučila se tak se svými fanoušky tím nejstylovějším způsobem. Producentům seriálu prý navrhl, aby se vykašlali na křivdy z minulosti a zakopali konečně válečnou sekyru. Dluží to prý fanouškům a vlastně i sám sobě.

Ano, poslouchá se to docela hezky a fanoušci by alespoň za epizodní účast koupili Sheenovi klidně i kamion kokainu. A rapidně klesající sledovanosti seriálu by to také mohlo jedině pomoci. Sheen by tak byl rozhodně pro. Producenti ze stáje CBS to už ale zas tak vesele nevidí. Dle producentů totiž i přes Sheenova prohlášení zatím k žádným vzájemným konverzacím rozhodně nedošlo a o podobném nápadu se dosud se známým hercem vůbec nebavili. Ani Chuck Lorre se prozatím nevyjádřil příliš nadějně a dle svých slov se nyní plně soustředí na novou linii seriálu, v níž se Alan Harper s Waldenem vezmou, aby si postava Ashtona Kutchera mohla posléze adoptovat vymodlené dítě. Když tak nad tím přemýšlím, tak Charlieho návrat by opravdu nebyl ten nejhorší seriálový nápad. I přesto jsou však jeho naděje v seriálové zmrtvýchvstání stále minimální.

Byli byste pro návrat Charlieho do svého domku na pláži, nebo jde již o uzavřenou kapitolu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace