Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chuck nám zazpívá


ikona
Spooner
chuck
Hvězda populárního seriálu se možná objeví v malinko netradiční roli. 

Oblíbený seriál Chuck patřil před pár lety mezi ty úspěšnější a naštěstí i solidně nahláškované artikly ze stáje ne dvakrát úspěšné stanice NBC. Příběh nesmělého geeka, jenž se díky nahranému superpočítači ve své hlavě stane tajným agentem, si zkrátka díky své vtipnosti a hravosti získal nejen nerdovské sympatie. Chuck nám dal však své poslední sbohem již před více než dvěma lety. Zatímco taková Yvonne Strahovski se od té doby stačila objevit po boku Dextera i Jacka Bauera, představitel titulní role Zachari Levi od té doby solidně paběrkuje a mihnul se vlastně jen ve druhém Thorovi. Nyní to však vypadá, že by se tento sympaťák mohl dočkat své další televizní šance.

Motá se totiž okolo nového muzikálového kousku Tuned, který taktéž zakotví na NBC. Novinka nám představí ambiciózního Newyorčana, jehož život najednou naruší hudební sny a halucinace. Ty nejen, že ho vykolejí z jeho každodenní rutiny, ale navíc ho nasměrují novým životem naplňujícím směrem. Zápletka zní sice malinko divně, s hravým scénářem a chytlavými texty bychom se ovšem mohli dočkat i solidní žánrovky. Bývalá televizní hvězdička by se pak měla ujmout produkce a samozřejmě i hlavní role. A jak už vědí fanoušci disneyovky Na vlásku, v níž Levi nadaboval hlavní charakter, tak hudební talent ex-Chuckovi nechybí. Na novince pak bude producentsky spolupracovat s hvězdou Zoufalých manželek, Evou Longorií, jež momentálně v bedně rozjíždí hned tři nové projekty. Snad alespoň tento dostane zelenou. Zachari Levi by si totiž další seriálovou štaci určitě zasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace