Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové Dead Rising


ikona
Spooner
dead rising
Slavná zombie pařba se dočká své vlastní série. 

Filmovým adaptacím známých počítačových her se stále příliš nedaří. I přesto ale producenti čím dál více zkouší své pařanské značky prodat alespoň na seriálovém poli. Webová série Mortal Kombat slavila u fandů celkem úspěch, další minisérie ze světa Halo dorazí na internetové kanály již brzy a také hoši z Playstation Network by rádi přispěli nejedním kouskem. Tím ovšem herní invaze evidentně nekončí. Svého vlastního webového kousku se totiž dočká také populární zombie pařba Dead Rising.

Jedna z nejúspěšnějších sérii zombie žánru současnosti se tak díky péči studia Sony dočká na internetu svého vlastního filmového kousku s podtitulem Watchtover, který bude následně rozdělen také na jednotlivé epizody. Příběhově se pak asi žádných velkých změn bát nemusíme. Skupinka přeživších zde bude bojovat proti krvelačným zombíkům a nakonec zřejmě přijde na kloub i nějakému tomu vládnímu spiknutí. Hlavních rolí se pak ujme televizní hezounek Jesse Metcalfe ze Zoufalých manželek či nového Dallasu a Meghan Ory z nedávného propadáku Intelligence. Záda jim pak bude krýt zkušená Virginia Madsen z Bokovky a Dennis Haysbert z druhého Sin City, ale hlavně prezident Palmer z kultovních 24 hodin. Žádná slavná jména, v seriálech i filmech už si však stihli odpracovat svoje a nejedná se tak o úplně neznámé tváře, jako u jiných webových minisérií. Měla by nás proto čekat přinejmenším o něco akčnější a šílenější jízda, než v podání hitovky Živí mrtví. Snad z toho tedy nakonec nevznikne laciná břečka typu Z Nation, za kterou se budou fanoušci herní série jen stydět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace