Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Howard Stark se vrací


ikona
Spooner
cartermarvel
Tatík Iron Mana se oficiálně připojuje k seriálové agentce Carterové. A není sám. 

Trvalo to docela dlouho. O účasti Dominica Coopera coby otce Tonyho Starka, Howarda, v chystaném seriálu Agent Carter se šuškalo vlastně už od chvíle, kdy dostala tato očekávaná novinka zelenou. Až nyní ale můžeme konečně oficiálně říci, že ke krásce Hayley Atwell přibude další herecká tvář z prvního dobrodružství Kapitána Ameriky a možná ani ještě není poslední. Cooper si tak zopakuje svojí roli chytrého vynálezce a tak trochu playboye, jenž bude naší hrdinku nejspíš posílat na nejrůznější mise. Nejde ovšem o jedinou zajímavou posilu, jež udělá comicsovým fandům radost.

Druhým silným hráčem do party se stává talentovaný James D'Arcy známý například z Atlasu mraků či nedávné kriminální trapnosti Those Who Kill. Mnohem podstatnější je však postava, kterou si tento herec zahraje. Zhostí se totiž role Howardova sluhy Edwina Jarvise. Ano, přesně toho Jarvise, který stane předobrazem pro inteligentní počítačový systém Tonyho Starka, jenž bude hrát dosti zásadní roli v druhých Avengers. Třetí posilou do týmu Marvel se pak stává televizní matador Shea Whigham z končící gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City. Zde si zahraje Rogera Dooleyeho, šéfa tajné služby SSR a bude tak Peggy pořádně peskovat. Tahle očekávaná comicsárna se nám zkrátka začíná hodně zajímavě zaplňovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace