Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další odchod z Community


ikona
Spooner
community
Která herecká tvář opouští oblíbený sitcom tentokrát? 

Ten Dan Harmon nemůže mít ani chvilku klidu. Je to teprve pár měsíců, co se jemu a společnosti Sony povedlo dostat fanoušky zbožňovaný sitcom Community hrobníkovi z lopaty a vzkřísit ho na webové službě Yahoo, a už musí řešit další nepříjemnost. Jeho šílenou partičku z Greendale totiž hodlá po vyhroceném odchodu Chevyho Chase a dobrovolném rozloučení s Donaldem Gloverem opustit další stálá herecká tvář.

K nepříjemným hereckým škatulatům se tentokrát přidala Yvette Nicole Brown alias rodinně založená Shirley. Ta sice nikdy nepatřila mezi hlavní tahouny seriálu, její absence by ovšem mohla být v šesté sérii dost znát. Důvodem k odchodu však tentokrát nejsou vyhrocené vztahy s tvůrcem Danem Harmonem, ale vážný zdravotní stav jejího otce. Herečka se zkrátka rozhodla věnovat více času své rodině a starání se o nemocného tatínka, což by při náročném časovém rozvrhu jinak nešlo. A to jí asi nemůže zazlívat nikdo. Harmon tak musí vymyslet, jak známou postavu správně odklidit ze scény, ale zároveň ji nechat pootevřená dvířka k možnému návratu. Yvette Brown se totiž nějaké té menší hostovačce rozhodně nebrání. Známá partička je tedy opět chudší o jeden stálý charakter a tvůrci již začali hledat náhradu v podobě ženy, která by měla pomoci zlepšit úroveň této ne zrovna normální univerzity. O Yvette Nicole Brown navíc v bedně ani nadále nepřijdeme, jelikož se bude objevovat v jedné z vedlejších rolí chystaného sitcomu The Odd Couple s Matthew Perrym. I přesto nám však bude v Community dost chybět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace