Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Městečko Twin Peaks se vrací!


ikona
Spooner
twin peaks
Jeden z největších televizních kultů se vrací na obrazovky. A David Lynch u toho nebude chybět. 

Tak se fandové přeci jen dočkali. Po letech doufání se konečně vrátí jedna z největších televizních klasik (nejen) devadesátých let, Městečko Twin Peaks. David Lynch a spol. nám v něm zprvu servírovali příběh agenta Coopera, jenž přjel do titulní lokace vyšetřovat vraždu Laury Palmerové. Kultovní režisér nám díky tomu poprvé ukázal, že v televizi nemusíme potkávat jen klasické sitcomy a rutinní kriminálky, a nabídl opravdu netradiční a dosti originální podívanou s malinko divnou atmosférou, jež zase nemusí sedět každému. I přesto si ovšem našla miliony příznivců po celém světě, kteří čekali, až se věhlasný autor ke svému nejslavnějšímu dílu zase vrátí. A nyní, téměř po pětadvaceti letech, se do tajemného města plného záhad konečně zase vrátíme.

Tvůrci původního seriálu, David Lynch a Mark Frost, si totiž definitivně plácli s kabelovkou Showtime a fanouškům tak dopřejí devítidílnou řadu svého opěvovaného majstrštyku, jenž to v televizi zabalil po pouhých dvou sezónách. V pokračování se přeneseme do současnosti a scenáristé budou chtít samozřejmě navázat na atmosféru i příběh původních sérií, odpovědět fanouškům na dosud nezodpovězené otázky a přijít s uspokojivým závěrem celého seriálu. Jo, sliby to opravdu nejsou malé. U kultovního tvůrce se dá ale očekávat, že má ke svému nejslavnějšímu dítku přeci jen ještě co říci a nejedná se jen o ždímačku slavné značky. Lynch se pak kromě scénáře ujme také režie všech epizod a s nejvyšší pravděpodobností se vrátí také Kyle MacLachlan v roli agenta Coopera. Kultovního kousku se však dočkáme až v roce 2016. Tedy v době, kdy uplyne již pětadvacet let od ukončení televizní kultovky na ABC. Lepší dáreček už fanoušci k tomuto výročí ani dostat nemohou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace