Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Horror Story se dočká spin-offu


ikona
Spooner
american crime storyamerican horror story
Tvůrci slavných hororových příběhů si hodlají vyšlápnout na zcela jiný žánr. 

Seriálový hit American Horror Story je tu s námi již čtvrtým rokem a za tu dobu si již stačil vydobýt pověst jedné z největších jistot amerických kabelovek. Tvůrčí duo Ryan Murphy a Brad Falchuk si již stačilo solidně pohrát se žánrovými pravidly a přivedlo nám na obrazovky spoustu šíleností a bizarností. Čtvrtá série s podtitulem Freak Show si navíc svoji premiéru odbyla včera v noci a dá se předpokládat, že svůj rekord ve sledovanosti seriál popostrčí zase o nějaký ten stupínek výše. Kabelovka FX navíc jeden ze svých největších hitů hodlá ždímat i nadále a nadělí divákům dosti netradiční spin-off.

Hlavní tvůrčí duo již totiž pilně pracuje na spřízněné sérii American Crime Story, v níž si hodlají logicky pohrát s kriminálním žánrem. Schéma bude vlastně stejné jako v případě staršího hororového bratříčka. I zde nám scenáristé každý rok připraví zcela nový příběh s novými postavami. Tentokrát se však nechají Murphy a spol. inspirovat skutečnými kriminálními případy. První sezóna se tak bude zabývat nechvalně známým procesem O. J. Simpsona, známého sportovce a herce, jenž byl obžalován za vraždu dvou lidí. Novinka by se měla na celou událost dívat z pohledu právníků, zkoumat různé zákulisní dohody či manévry a také velkou roli bulvárních médií. Tvůrci s první krimi případem tedy rozhodně netroškaří. Vypadá to, že i tento kousek bude mít alespoň ze začátku své diváky jisté. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace