Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett Johansson míří do bedny


ikona
Spooner
johansson
Další z velkých hvězd stříbrného plátna se chystá na svoji televizní fušku. 

Scarlett Johansson momentálně zažívá asi nejlepší období své kariéry. Nedávná Lucy nadobro potvrdila její úžasnou star-power a pověst jedné z nejúspěšnějších hereček současnosti, její Black Widow si v marvelovském univerzu dožaduje čím dál větší pozornosti a daří se jí i v soukromém životě. Člověk by tedy tak nějak předpokládal, že hvězda musí momentálně přehrabovat zajímavé nabídky lopatou a vybírat si mezi samými zvučnými projekty. Jedna z nejkrásnějších tvářiček Hollywoodu se ale rozhodla překvapit a nečekaně zamíří na televizní obrazovky.

Zahraje si totiž hlavní roli v chystané minisérii The Custom of the Country podle novely slavné americké autorky Edith Wharton. Seriál nám nabídne příběh Undine Spragg a jejího vzestupu z nuzných počátků až do největší newyorské smetánky. A pokud se bude scénář držet předlohy, tak by se mělo jednat o kritický pohled na tehdejší společnost, jenž má ovšem i v dnešní době co nabídnout. Což by neměl být zas takový problém, jelikož scénář sepíše zkušený Christopher Hampton, tvůrce Pokání či Nebezpečných známostí. Ten už má tedy s historickými látkami dostatek zkušeností. Televizní novinku pak produkuje Sony TV, které už pro svůj projekt aktivně shání nový domov. S hvězdným jménem na palubě se však o tento kousek americké kabelovky jen poperou. Jedná se tak o další z velkých seriálových castingových úlovků roku a jde vlastně jen o další potvrzení toho, že seriálové kousky dokážou do bedny nalákat i ty největší herecká esa.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace