Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mortal Instruments se dočká restartu


ikona
Spooner
mortal instruments
Jeden z největších propadáků loňského roku dostane svou druhou šanci. 

Loňský teenagerský biják Mortal Instruments: Město z kostí patří mezi tituly, na které by diváci i většina zúčastněných nejraději zapomněli. Talentovaná Lily Collins si zde zahrála nebojácnou puberťačku, jež se po boku neohrožených Lovců stínů rozhodne vymítit všemožné démony, vlkodlaky a další tajemnou havěť. A samozřejmě u toho nemohla chybět ani love story s pořádně divným týpkem. Místo dalšího úspěšného kousku nesoucí se na vlně Hunger Games a podobných hitů ale vzniknul velký komerční propadák, u něhož si chtěla většina diváků, v čele s Mr. Hladem, radši vydrápat oči. Každý rozumný člověk by si tedy myslel, že po jednom z největších failů loňského roku budeme mít aspoň od jedné zbytečné knižní série pokoj. Studio Constantin Film je ovšem jiného názoru.

Knižních fanoušků je totiž stále víc než dost a šestidílná young adult fantasy sága dle vlastníka filmových práv skýtá tolik zajímavého materiálu, že to s touto sérií zkusí ještě jednou. Tentokrát však v seriálové podobě. A pojede se samozřejmě hezky od začátku, takže na původní obsazení můžete nejspíše rovnou zapomenout. Ne, že by to v tomto případě nějak extra vadilo. Podle producentů je restart série a přesun na televizní obrazovky naprosto logickým krokem. Tvůrci se tak prý budou moci více věnovat zajímavému knižnímu světu, jít více do hloubky a na rozdíl od filmového zpracování se nemusí nebezpečně krátit. Poslouchá se to hezky. Otázkou zůstává, zda je na to někdo kromě skalních fanatiků vůbec zvědaví. Showrunnerem projektu se totiž stal Ed Decter, jenž má na svém kontě příšerně béčkový Helix či nevýrazný The Client List. A to nejsou zrovna seriály, které by v nás vzbuzovaly nějaké naděje. Tohle může zkrátka jen překvapit. Zatím se to celé jeví jako zbytečný pokus o ždímání knižní značky, jejíž zpracování stejně nikoho příliš nezajímá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace