Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vraždy na kolejích


ikona
Spooner
american horror storyscream queens
Tvůrci American Horror Story chystají další krvavou sérii. 

Tvůrčí duo Ryan Murphy/Brad Falchuk si na nedostatek práce opravdu nemůže stěžovat. Jejich velehit American Horror Story trhá rekordy i ve své čtvrté sezóně, práce na plánovaném spin-offu American Crime Story se již také začínají rozjíždět a do toho ještě musí tahle dvojka nějak smysluplně uzavřít kdysi slavný muzikál Glee. Právě s koncem této upištěné podívané by skončila také spolupráce velebených tvůrců se stanicí FOX. Ta se však úspěšných scenáristů logicky nehodlá jen tak vzdát a odklepla jim další nadějný projekt. A opět se v něm budeme tak trochu bát.

Dvojice Murphy/Falchuk proto chystá novinku Scream Queens. Ta nás zavede do divokých vysokoškolských kolejí, jimiž momentálně otřásá série brutálních vražd. Nic jiného se zatím o příběhu jen tak nedozvíme. Už teď je ale jasné, že Murphy a spol. by tuto hororovou štaci rádi pojali i trochu komediálnějším stylem, takže o vtipné situace a hrátky s teenagerskými horory nejspíš nepřijdeme. Tvůrci se navíc budou i nadále držet stylu AHS, takže každá sezóna bude mít svůj vlastní uzavřený příběh a nové postavy. Dosud jim tato taktika vychází a vypadá to, že na ní budou nerozluční parťáci spoléhat ještě hodně dlouho. Stanici FOX by se navíc podobný seriál docela hodil. Uvidíme, zda si tedy hoši připíšou další televizní hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace