Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o comicsovou pecku Zero


ikona
Mr. Hlad
Máme pro vás napůl českou comicsovou pecku o agentovi, vedle něhož jsou Bond a Bourne neškodní jak svědci Jehovovi 

Pokud si mezi čučením na filmy a seriály uděláte občas trošku času i na nějaký ten comics, možná, že jste zaregistrovali jméno Aleše Kota. Letos byl tenhle český scenárista hostem Crweconu a mohli jste se od něj dozvědět, jak se člověk z České republiky stane respektovaným autorem, o jehož práce se perou vydavatelství Marvel, DC a Image. Jeho projekt Zero, příběh tajného agenta Edwarda Zera, jenž by nejspíš dokázal bez problémů seřezat Jamese Bonda i Jasona Bourna, se stal hodně žádaným zbožím a nejen mezi fandy comicsů. Zaujal i v televizi a brzy bychom se měli dočkat i seriálu.

Comics je tedy ideální přípravou. A pokud ho chcete mít doma zadarmo, není problém. Ve spolupráci s nakladatelstvím Crew tu pro vás máme soutěž o tři kousky a pokud je chcete vyhrát, stačí, když nám napíšete, z jakého města Aleš Kot pochází. Odpovědi nám posílejte na mail souteze@moviezone.cz do nedělní půlnoci, do předmětu napište SOUTĚŽ ZERO a tři výherce budeme v pondělí kontaktovat. Hodně štěstí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace