Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zoufalý Fantom opery


ikona
Spooner
fantom opery
Muzikálová klasika se dočká moderního zpracování. A také špičkového tvůrčího dohledu. 

Fantom opery je jeden z oněch nesmrtelných muzikálových kousků, který společně s neméně úspěšnými Bídníky nezmizí z divadelních prken asi nikdy. Příběh talentované Christine a znetvořeného Fantoma s hudbou Andrew Lloyd Webbera zkrátka stále dokáže oslovit všechny generace a není divu, že čas od času se o tuto klasiku začnou zajímat i hollywoodští producenti. Filmová adaptace Joela Schumachera s Gerardem Butlerem v hlavní roli sice nedopadla podle očekávání. Stanice ABC by však fanouškům ráda spravila náladu druhým pokusem.

Kultovní Fantom opery se tedy dočká seriálové adaptace, jež se bude evidentně točit podle současné módní šablony. Klasický příběh podle románu Gastona Lerouxe proto bude převeden do současnosti a zavede nás do nemilosrdného světa hudebního průmyslu. Televize pak přenechává ostře sledovanou látku své prověřené jistotě, tvůrci legendárních Zoufalých manželek Marcu Cherrymu. A ten už díky příběhu paniček z předměstí i svému čerstvějšímu dítku Devious Maids stačil dokázat, že umí namíchat ten správný televizní mix sednoucí každému. Lidé s alergií na muzikály se navíc zbytečně uzpívaného seriálu bát nemusí. Dle tvůrců totiž dostaneme spíše hudební novinku po vzoru country kousku Nashville, v němž se jen sem tam zapěje nějaký ten song. Hlavní důraz tedy bude dle producentů kladen hlavně na děj, než zbytečný přehršel písniček. I přesto ale zůstává otázkou, zda si novinka v době, kdy svou moderní verzi fasuje každá druhá klasická látka, dokáže pro sebe urvat potřebnou základnu diváků.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace