Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magic City míří do kin


ikona
Spooner
magic city
Zrušená a neprávem přehlížená gangsterka se nečekaně podívá na velké plátno. 

Gangsterský retro kousek Magic City aka Město divů nebyl zrovna seriálem, jenž by udělal díru do televizního světa. Spíše naopak. Ambiciózní drama od kabelovky Starz, na jehož rozpočtu a hvězdném obsazení se evidentně nešetřilo, totiž výrazně zaostal za původním očekáváním. Sledovanost ale nebyla tak veliká, jak si stanice představovala, a pohled do života jednoho sakra zaneprázdněného ředitele hotelu byl zrušen po pouhých dvou sezónách. Byla to však docela škoda, jelikož seriál byl i přes mírné chybičky hodně zajímavým přírůstkem do gangsterského žánru, který skýtal ještě velký potenciál do budoucna. Duchovní otec projektu, Mitch Glazer, se ovšem se svým projektem rozloučit nehodlá a ukecal pro své dítko překvapivě celovečerní verzi.

V připravovaném snímku se tak podíváme zpět do hotelu Miramar na začátku šedesátých let, kde se místní hoteliér Ike Evans snaží zachránit sebe i svůj hotel před vypjatou před čím dál vypjatější situací. Musí se totiž vypořádat s všemocnou CIA, jež tajně zásobuje kubánské rebely a snaží se zabít Fidela Castra. A znepřátelí si také místního mafiána, který sdílí milenku se samotným Kennedym. Režie a scénáře se pak ujme sám Glazer, jenž má ale na svém kontě jen nepodařený mišmaš Krev na křídlech s okřídlenou Megan Fox. Snad si tedy na své televizní srdcovce dá více záležet. Vrátí se samozřejmě také kompletní obsazení v čele s Jeffrey Dean Morganem, Olgou Kurylenko a výtečný záporákem Dannym Hustonem. Očekávat však můžeme i dva zatraceně silné herecké trumfy, Bruce Willise a Billa Murrayho. Pravda, akční harcovník si sem nejspíš půjde zase jen nudně přivydělat na důchod. I tak by ovšem obsazení Johna McClanea a bývalého krotitele duchů mohlo být hodně příjemným osvěžením. Doufejme tedy, že seriálu jeho přechod na velké plátno vyjde co nejvíce a dočká se alespoň dodatečně nových diváků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace