Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Milfky a komici


ikona
Dr.Z
coolkomikmilfvidea
Které jsou nejvíc sexy milfky v televizi? A o čem si povídají komici v autě? 

Co znamená zkratka MILF asi vysvětlovat nemusím. Které jsou ty nejvíc sexy maminy na televizních obrazovkách? Tak nad tím se zamysleli lidé z WatchMojo a přišli s touhle TOP 10. Jasně, těch milfek je tam samozřejmě daleko víc, ale i tenhle seznam dobře reprezentuje výkvět mamin, které zastavily čas.

U nás se na tyhle reklamy příliš nehraje, ale v zahraničí je diváci sledují neustále. Mluvím o reklamách, které varují před konzumací alkoholu před jízdou. Když ona se ta párty kolikrát tak rozjede, že to jinak nejde, člověk se baví se pak baví s přáteli, baví se, pije, jsou tam sexy holky, pije, baví se, sexy holky, rychlý auta... South Park zase uhodil hřebíček na hlavičku.

Tohle poslední video by se spíš vyjímalo v Trailerovém okénku, ale tak nějak si říkám, že Comedians in Cars Getting Coffee nepatří zrovna mezi nejsledovanější seriály, přestože už běží pátá řada. To nic nemění na faktu to vypadá to opravdu zábavný pořad... ještě aby ne, když se v něm banda komiků vozí stylovýma kárama a chrlí jeden fór za druhým.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace