Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Evil Dead má zelenou


ikona
Spooner
evil dead
Kultovní hororová šílenost se přesouvá do bedny. A Sam Raimi s Brucem Campbellem u toho nebudou chybět!  

Tak už je to konečně oficiální. O možné televizní verzi hororové série Evil Dead se šuškalo již od červencového Comic-Conu, kde Sam Raimi potvrdil scenáristické práce na chystaném projektu. Fandové osamělé chajdy či šílené Armády temnot se od té doby nemohli dočkat nových informací a chtěli vědět, jakou cestou se slavný režisér se svojí srdcovkou vydá. A nyní už máme konečně jasno.

Televizní sequel pod názvem Ash vs. Evil Dead si totiž oficiálně objednala kabelovka Starz a dočkáme se minimálně deseti řádně krvavých epizod. Ano, bude se jednat o sequel a opravdu se vrátí i titulní borec s tváří Bruce Campbella. Příběh se přesune do současnosti a nabídne nám příběh titulního hrdiny s motorovkou, jenž se již třicet let vyhýbá zodpovědnosti, odmítá dospět a především se stále snaží vypořádat s událostmi z filmové série. Nyní ale bude muset opět nastartovat svojí motorovou ruku a zachránit lidstvo před dalším smrtelným zlem. K projektu se pak vrací kompletní garda zodpovědná za původní trilogii. Sam Raimi se společně se svým bratrem Ivanem ujme scénáře a také režie pilotu. S produkcí pak bude bratrské dvojici a Campbellovi pomáhat osvědčený parťák, producent Rob Tappert. Usídlení na stanici Starz je pak logickým krokem, jelikož Raimi s Tappertem už s kabelovkou spolupracovali na krvavém Spartakovi. Brutální a snad i řádně zábavná podívaná by tedy měla být zaručena. Fanoušci vytouženého pokračování, na které čekají v kině marně již několik let, tak mohou začít slavit a doufat, že tvůrčímu týmu ještě zůstalo několik překvapivých es v rukávu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace