Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ned Stark na stopě Frankensteina


ikona
Spooner
sean bean
Sean Bean se představí v dalším nadějné seriálové pecce. 

Známý herec Sean Bean se nám v posledních letech v televizi docela solidně zabydlel. Nejdřív zde zažil menší herecký comeback díky roli Neda Starka v megaúspěšné Hře o trůny, poté se objevil vedle Ashley Judd v nemastném thrilleru Pohřešovaný a letos zase řádil ve špionážním kousku Legends. Rodák z Británie ovšem seriálový rybníček jen tak opustit nehodlá a už plánuje svoji další televizní štaci. A tentokrát se v ní vrátí na svoji rodnou hroudu.

Zahraje si totiž v britské temné kriminálce The Frankenstein Chronicles, která nám ukáže příběh legendárního doktora z trochu jiného pohledu. Sean Bean si zde zahraje inspektora Johna Marlotta. Ten při rutinním zatýkání pašeráků opia učiní šokující nález, kdy nalezne na břehu řeky zohavené tělo. Mrtvola ale není tím, čím se na první pohled zdá a Marlott brzy zjišťuje, že se jedná o ohavnou podobu člověka složenou z několika těl. Ano, všichni už si umíme logicky odvodit, kdo má tyto hrůzné pokusy na svědomí. Detektiv se však vydává po stopě titulního doktůrka, jež ho zavede až do těch nejtemnějších koutů podsvětí Londýna devatenáctého století. Nadějného seriálu se pak ujme britská ITV, domov velehitu Panství Downton či výtečné kriminálky Broadchurch. Zdejší producenti tedy kvalitní kousek rozhodně vyprodukovat umí. A miláček internetových posměváčků se za další výraznou roli asi taky zlobit nebude.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace