Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Arrow, Flash, Fallon, Kimmel


ikona
Dr.Z
arrowcoolflashfreddie wongjimmy fallonjimmy kimmelvidea
Jak se fotí Arrow a Flash? A proč se Jimmy Kimmel porval s Freddie Wongem? 

Jimmy Fallon neustále dokazuje, že se ničeho nebojí a že je skutečný všeuměl. Který z jeho late night shows kolegů by dokázal to, co on? Moc jich nebude, jestli vůbec někdo. Teď si Fallon dokonce pozval Bona z U2. Ten měl představit novou desku a něco z ní i zazpívat, bohužel si udělal bebí a radši zůstal doma. Jimmyho to ale nerozhodilo, nasadil čepici a brýle, chopil se mikrofonu a nikdo si na Bona ani nevzpomněl.

Jednoho žánru v televizi je pořád málo – řeč je o postapokalyptických seriálech . Těch opravdu není nikdy dost, obzvláště pak těch dobrých. Ty nejlepší se rozhodli najít i u WatchMojo a podařilo se jim dát dohromady následující desítku nejlepších. Souhlasíte s jejich žebříčkem?

Největšími komiksovými drsňáky v televizi jsou v současnosti Arrow a Flash. Lukostřelec v zeleném válí i v třetí řadě a rychlík s bleskem na hrudi ukazuje, že má také co nabídnout. Oba hrdinové si ale museli dát chvilku pauzu, nechat zločince zločinci a věnovat se focení. TV Guide magazín se během toho ještě vyzpovídal.

Youtuber Freddie Wong je talent jak se patří, dokázal to už v mnoha videích a dokazuje to neustále. Několikrát už spolupracoval se zvučnými jmény a tentokrát se mu před kameru dostal i Jimmy Kimmel, se kterým si to „rozdal“ na pánských záchodcích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace