Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od otroků do vyšší společnosti


ikona
Spooner
hbomcqueen
Jaký nadějný projekt plánuje režisér oscarového 12 let v řetězech, Steve McQueen? 

Britský režisér Steve McQueen patří v současném Hollywoodu asi mezi hodně žádané artikly. Nejdříve nám ve svých nezávislých dramatech Hlad a Stud ukázal obrovský herecký rejstřík Michaela Fassbendera, aby pak již se svým třetím snímkem 12 let v řetězech vyhrál rovnou Oscara za nejlepší film. Producenti mu tak musí nabídky házet do domu snad i komínem. Osobitý tvůrce si však dává překvapivě od celovečerní tvorby menší pauzu a míří na televizní obrazovky, kde se spojí se samotnou HBO.

Na jedničce mezi kabelovkami totiž chystá drama Codes of Conduct, jenž bude sledovat vzestup ambiciózního černošského mladíka mezi tu největší smetánku na Manhattanu. A s dohledem slavného režiséra, jenž se kromě režie pilotu podílí také na scénáři, by to měl být pohled do bohatších vrstev správně provokativní a osobitý. Hlavní roli si zahraje absolutně neznámý Devon Terrell, kterého si britských šikula vybral po velmi náročném několikaměsíčním castingu. Jisté herecké kvality tedy nejspíš tento herecký debutant rozhodně má. Jedinou známější hereckou tváří se zatím stává Paul Dano, jehož si můžete pamatovat právě z 12 let v řetězech, další oscarovky Až na krev či kriminálky Zmizení. Ten si zahraje dobrosrdečného podnikatele, jenž vezme hlavního hrdinu pod svá zámožná křídla. McQueen si tedy zdá se brousí zuby na další ambiciózní drama a po filmových cenách by mohl překvapivě atakovat i ceny televizní. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace