Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat k hororu


ikona
Spooner
american horror storyscream queens
Hádejte, jaká herečka se vrací k uječenému žánru. 

Asi málokteří tvůrci jsou v současnosti v bedně tak aktivní jako dvojice Ryan Murphy a Brad Falchuk. American Horror Story je v průběhu další divácky úspěšné řady, práce na jeho spin-offu American Crime Story jsou v plném proudu, finále Glee se taky blíží a do toho si hoši nadělili další nadějnou novinku. Hororový seriál Scream Queens si vezme na paškál teenagerské vyvražďovačky a zavede nás na vysokoškolskou kolej, kterou zmítá série brutálních vražd. Každá série by měla mít stejně jako AHS svůj uzavřený příběh a tvůrci by si chtěli ze žánru i dosti utahovat.

A nyní si k tomu našli celkem slibné obsazení. Hlavní role se totiž ujme půvabná Emma Roberts. Neteř slavnější tetičky Juliet se aktuálně objevuje právě v hitovce American Horror Story a se slavným tvůrčím duem si tak evidentně hodně sedli. Její televizní štace íi navíc prozatím dost svědčí. Navíc se objevila také ve čtvrtém Vřískotu, takže má s tímto žánrem již své zkušenosti. Mnohem zajímavější je ovšem obsazení jedné z největších hororových legend, Jamie Lee Curtis. Tvář kultovní série Halloween se tak po letech střádání vrací zpět k žánru, který z ní de facto udělal hvězdu. Akorát ji tentokrát bude místo Michaela Myerse honit jiný magor s nožem. Navíc, když chystáte seriál s názvem Scream Queens, tak zkrátka jednu z nejslavnějších uřvaných představitelek žánru obsadit musíte. Murphy a spol. prostě vědí, jak na svoji hororovou novinku pořádně nalákat a vypadá to, že slavnými odkazy by se v seriálu mohlo jen hemžit. Tady už chybí snad jen Sarah Michelle Gellar a Neve Campbell.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace