Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tyrion a zombíci dobyli Facebook


ikona
Spooner
hrahra o trůnysons of anarchywalking dead
O jakých seriálech se nejvíce mluví na sociálních sítích? 

Blíží se nám závěr roku a s ním i nespočet souhrnných ročních žebříčků. Než se ovšem dozvíme, který seriál byl letos nejlepší či nejstahovanější, tak se svojí vlastní topkou přispěchal i samotný Facebook. Ten zveřejnil desítku seriálů, o nichž se v průběhu roku mezi jeho uživateli nejvíce mluvilo. Pro mnohé z nás možná ne zas tak podstatný žebříček. Jako informace, jaké tituly patří mezi internetovými uživateli k nejoblíbenějším a nejdiskutovanějším, však Top 10 přece jen nabízí pár zajímavostí. Pár překvapení se zde totiž rozhodně najde.

1. Hra o trůny
2. Orange is the New Black
3. Živí mrtví
4. Teorie velkého třesku
5. Panství Downton
6. American Horror Story
7. Zákon gangu
8. Temný případ
9. Jak jsem potkal vaši matku
10. Skandál

Dominance fantasy hitu Hra o trůny snad nemůže překvapit zcela nikoho. Kvalita je stále vysoká a index zvratů a šokujících úmrtí si taky stále drží svůj nadstandard, takže tady je určitě o čem hovořit. Velkým překvapením je ale umístění nenápadné dramedy Orange is the New Black, která zůstala za Západozemím v těsném závěsu a nechala za sebou i zombíky z Živých mrtvých. Tahle vězeňská partička si získala až nečekanou oblibu a Netflix na facebookovém poli až nečekaně boduje. Umístění oblíbených geeků, britské kostýmní pecky či šílených hororových příběhů se pak také dalo celkem očekávat. Hodně mě potom těší umístění pecky Sons of Anarchy, jež na sebe ve své závěrečné řadě po právu poutá hodně pozornosti. To samé se dá ostatně říci také o závěru HIMYM, i když tam byly reakce uživatelů asi o něco negativnější.

Co si myslíte o žebříčku vy? Má vůbec podle vás podobná topka nějakou vypovídající hodnotu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace