Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deathstroke míří do fantasy


ikona
Spooner
shannara
Čím dál známější drsňák Manu Bennett si vyšlápne na epickou fantasy ságu. 

Fantasy žánru se stále daří víc než dobře. Závěr hobití trilogie sice možná úplně neuspokojí všechny lotrofily, opět ale vymáčkne z diváků velké prachy. Megahit Hra o trůny pak naplno dokazuje, že úspěšné a neskutečně kvalitní žánrovky se v současnosti můžeme klidně dočkat i v bedně. Svou epickou ságu by tak nyní chtěl rozjet snad každý a mezi nejambicióznější kandidáty se překvapivě počítá stanice MTV. Přesně tak, teenagerská (ne)hudební televize se ujme slavné fantasy série Shannara z pera Terryho Brookse. Seriál se pak bude točit okolo druhého dílu z knižního světa, v němž se Wil Ohmsford pokouší zachránit národ elfů před hordou démonů. Díky látce by z toho mohla vzniknout celkem zábavná podívaná, jež navíc nabírá hodně zajímavé herecké obrysy.

Jeden z nejoblíbenějších charakterů série si totiž zahraje čím dál profláklejší Manu Bennett. Nejdříve jsme ho mohli vidět uřezávat hlavy po boku Spartaka, loni coby Deathstroke pořádně prohnal Arrowa a “zahrál“ si de facto i hlavního záporáka zmiňované hobití trilogie, skřeta Azoga. Bennett se prostě zaměřil na roli neskutečných bad-assů a tahle poloha mu zatím dost svědčí. A ani v Shannarově TV sáze to samozřejmě nebude žádné ořezávátko. Zahraje si populární postavu Allanona, jednoho z posledních druidů a strážce Země, jenž Willa připravuje na jeho nebezpečný úkol. Toho se pak zhostí puberťácký ksichtík Austin Butler, jehož jste mohli vidět například v The Carrie Diaries a nyní se objevuje také…ehm…v comicsárně Arrow. Nejspíš vám je jasné, na jaký seriálový plac chodí hoši od MTV nejčastěji. Obsazení by však opravdu mohlo přinést tu pravou zábavnou podívanou, o jejíž pilot se navíc postará režisér prvních Iron Manů, Jon Favreau. Že by na nás MTV opravdu chystala svojí první pořádnou pecku?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace