Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

David Fincher chystá seriálovou invazi


ikona
Spooner
fincher
Oceňovaný režisér naplno míří do bedny. Jaké zajímavé projekty chystá. 

David Fincher patří stále mezi jednu z mála jistot, jejíž každý nový film je zárukou velké kvality a precizní režijní práce. Což ostatně potvrdil i před pár měsíci bravurní Zmizelou. Nyní si ale nejspíš dává slavný tvůrce od celovečerních filmů menší dovolenou a naplno se vrhá do televizní produkce. Zde už se ostatně chystá třetí série jim produkovaného House of Cards a pro HBO společně s knižní autorkou Zmizelé, Gillian Flynn, chystá sám zrežírovat remake britské Utopie. Tím jeho spolupráce s kabelovou jedničkou zdaleka nekončí. Pro televizi, co vlastně není ani televize, totiž chystá ještě další dvě novinky.

Tou první je zajímavě znějící  noir kousek Shakedown. Seriál nás zavede do bulvárního světa padesátých let v Los Angeles, v němž budeme sledovat příběh soukromého očka. A aby lákání na tuto noir pecku bylo ještě větší, tak scénář sepíše autor nestárnoucí kultovky L. A. - Přísně tajné, James Ellroy. Tady se nám rýsuje potenciální žánrovka ze staré školy. I jeho druhý připravovaný projekt však nepřekvapivě vzbuzuje velké naděje. V seriálu Living on Video totiž naváže na časy natáčení hudebních videoklipů. Příběh nás zavede na počátek osmdesátých let, v němž se hlavní hrdina Bobby rozhodne vykašlat na školy a rozjede se do Hollywoodu vstříc velké filmové kariéře. Místo natáčení blockbusterů však skončí ve společnosti natáčející videoklipy. Fincher by tak v novince rád zavzpomínal na jednu z etap své režijní kariéry a projekt je svým stylem přirovnáván ke kultovce Entourage. Oba kousky pak bude režijní mág nejen produkovat, ale natočí si z nich minimálně pilot. Fincher se zkrátka ani v budoucnu nehodlá zastavit. Přece jenom bychom si ovšem možná o něco více přáli nějakou další filmovou pecku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace