Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Luke Cage obsazen


ikona
Spooner
jessica jonesluke cagemarvelnetflix
Kdo si zahraje populárního vazouna z marvelovského univerza? 

Ambiciózní plány služby Netflix a comicsového Marvelu nabírají čím dál jasnější obrysy. Jejich comicsová invaze započne již v květnu nástupem Daredevila v podání Charlie Coxe, jenž bude o pár měsíců později následován superhrdinkou Jessicou Jones s tváří Krysten Ritter. A nyní už je konečně definitivně jasnoi o třetím členu hrdinské party, jež se po svých vlastních sólovkách sejde v minisérii The Defenders.

Řeč je samozřejmě o Luku Cageovi, jehož si definitivně zahraje Mike Colter. Tohle jméno většině z vás asi nic neřekne. Na seriálovém poli se však budoucí superhrdina celkem činí. Zahrál si například v nedávném sci-fi průseru Halo: Nightfall, ale slušnou řadu fanoušků si naštěstí získal i díky oceňované Dobré manželce a mihnul se také v American Horror Story či The Following. Uvidíme, zda bude mít pro ztělesnění supersilného a megaodolného drsoně dostatek charismatu. O pořádnou muskulaturu se ovšem v jeho případě nejspíš bát nemusíme. Charakter Luka Cage pak poprvé potkáme již v seriálu Jessicy Jones, kde si se svojí comicsovou manželkou nejspíš pořádně potyká. Až poté vyfasuje borec s tajemnou minulostí svojí vlastní sérii. Seriálová, a prý i o něco drsnější, comicsová skvadra se nám tedy dává pomalu ale jistě dohromady. Teď už jenom zbývá zjistit, kdo si zahraje poslední člena party, Iron Fista.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace