Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Vánoční nadílka


ikona
Spooner
trailery
Agentka Carterová, Saul Goodman a Vikingové nám nadělují nařachané ukázky. 

I když to tak venku zase vůbec nevypadá, Vánoce jsou už definitivně tady. Ještě před tím, než z vany pracně vylovíte kapra, přežerete se cukrovím a únavou lehnete pod stromek, tady pro vás ale máme poslední letošní trailerovou nadílku. A že i v těchto svátečních čas je na televizním poli z čeho vybírat. Své trumfy totiž v posledních vytasily jak očekávané tituly, tak nenápadné novinky. Snad i v předvánočním stresu najdete svého favorita.

Agent Carter
Peggy Carter vtrhne na naše monitory již za čtrnáct dní a televizi ABC se stále daří povedenou marketingovou kampaní vzbuzovat velká očekávání. Nový minutový trailer už sice hlavně recykluje dávno viděné záběry a televizní look je v některých momentech hodně znát. Rádoby filmový střih ovšem ukázce svědčí a Hayley Attwell se jen tak neokouká. Ani s blonďatou parukou.

Better Call Saul
Svou očekávanou premiéru si počátkem roku odbude i vyčůraný právník Saul Goodman. Nové ukázky z dlouho chystaného spin-offu pak potvrzují sliby tvůrců, že Walterův advokát se ve svém prequelu vydá malinko komediálnější cestou. Zatím to ale funguje skvěle a ve výtečném podání Boba Odenkirka je evidentně zábava zaručena.

The Vikings Season 3
To Ragnar Lothbrok ani ve své třetí krvavé lázní nejspíš mnoho vtipů pronášet nebude. Na hutnou, drsnou atmosféru a nekompromisní bitvu s Angličany už však máme zaděláno již od tohoto řádně efektního teaseru. Natěšenost je obrovská.

The Musketeers Season 2
Nová seriálová verze Tří mušketýrů patřila letos mezi svižné fungující jednohubky, ve které se akcí nešetřilo, mezi hlavní čtveřicí to fungovalo a tvůrci si vůbec na nic nehráli. Druhá série pak bude evidentně pokračovat v zajetých kolejích. Jen s tím rozdílem, že Dumasova parta projezdí ještě více koutů České republiky a na místě hlavního záporáka vystřídá kardinála Richelieu proslulý Rochefort.

Broadchurch Season 2
David Tennant je nezmar. Sotva mu zrušili americký remake Gracepoint, už se v lednu vrátí v téměř totožné roli v britském originálu Broadchurch. Doufejme, že tentokrát se mu tento návrat vyplatí. První série totiž nastavila laťku proklatě vysoko a britská kriminální škola opět ukázala svou mistrnou tvář. Snad se tedy v lednu dočkáme pořádného přídavku. Z upoutávky ovšem moc moudří nejsme.

The Americans Season 3
Abych se poníženě přiznal, tak druhá řada opěvovaných The Americans patří mezi kousky, které na mě z  počítače mávají již přes půl roku, ale já se k nim kvůli nedostatku času stále nedostal. Čerstvé, a dosti nářezové, promo na třetí piškutálie sovětských agentů mi dávají jasně najevo, že bych to měl co nejdříve napravit. A vy byste měli udělat nejspíš to samé.

12 Monkeys
V lednu se na nás ovšem chystá také novinka, jež by každý filmový fanda asi s radostí oželel. Své televizní verze se totiž dočká kultovka 12 opic a James Cole v ní opět bude zachraňovat svět před smrtícím virem. Ani šikovně sestříhanou upoutávkou nás však stanice SYFY jen tak nezblbne. Je to totiž pořád SYFY.

Togerthness
Ani HBO se nehodlá na počátku roku flákat a představí nám hned jednu ze svých novinek, dramedy Togerthness. V ní nám nabídne příběh dvou párů, jež musí bojovat se zajetou manželskou rutinou a svými osobními problémy. Nic originálního nás zřejmě nečeká a ani první ochutnávka dosud nenabízí nic, kvůli čemu bychom měli s tímto kouskem ztrácet čas.

Mozart in the Jungle
O seriálové slovo se na závěr tohoto roku hlásí také čím dál ambicióznější Amazon. Jejich osobitý a neotřelý pohled do zákulisí symfonického orchestru by si měl svojí internetovou premiéru odbýt v nejbližších hodinách. Už trailer by vám ale měl jasně napovědět, zda chcete s pološílenou kreací Gael Garcíi Bernala vůbec ztrácet čas. Já to po příjemném pilotu přeci jen risknu.

A.D.
No, a když jsou ty Vánoce, tak si musíme posvítit i na samotného Ježíška. Minisérie The Bible byla pro History Channel obřím úspěchem, u něhož se modlilo milióny Amíků a jenž se dokonce dočkal své sestříhané kinoverze. Stanice NBC se tak rozhodla chopit zlaté žíly a ve spolupráci s tvůrci původního projektu nám přináší pokračování, které bude popisovat události po Ježíšově ukřižování. Věřící budou slintat, my ostatní budeme od této ukecané nudy rychle utíkat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace