Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Travolta chystá televizní comeback


ikona
Spooner
american crime storyamerican horror story
V jaké očekávané pecce vyzkouší bývalá filmová hvězda zrestartovat svojí kariéru? 

Můžete si o něm a některých jeho hereckých výkonech myslet co chcete, na filmech Johna Travolty jsme však vyrostli všichni. Ať šlo o jeho taneční kreace v letech sedmdesátých, hláškování v režii Quentina Tarantina či akční řádění v klasice Tváří v tvář, žrali jsme ho prostě všichni. V posledních letech se mu ale mírně řečeno nedaří, jelikož ho semlely osobní kauzy i slušná dávka filmových průserů. O zajímavou roli nezavadila tato bývalá hvězda už zatraceně dlouho a v kině ho už takřka nevídáme. Zkrátka nadešel čas na další z jeho pověstných velkých comebacků A toho bychom se mohli tentokrát dočkat na televizní obrazovce.

Zahraje si totiž v napjatě očekávané novince American Crime Story. U nás již notně propíraný spin-off hitu American Horror Story nám pak nahlédnout pod pokličkou nechvalně známého soudního procesu s O. J. Simpsonem, jenž byl odsouzen za vraždu dvou lidí. Novinka by se měla na celou událost dívat z pohledu právníků, zkoumat různé zákulisní dohody či manévry a také velkou roli bulvárních médií. Travolta by se pak měl zhostit role Roberta Shapira, jednoho z obhájců bývalého herce a hráče amerického fotbalu. Hvězda našich dětských let se tak objeví po boku již dříve oznámeného Davida “Rosse“ Schwimmera či Cuba Gooding Jr. Vypadá to, že z American Crime Story se nám rýsuje sešlost padlých hvězd, jež ale pořád mají jistý potenciál překvapit Tvůrci Ryan Murphy a Brad Falchuk ostatně dokázali znovu slušně nakopnout kariéru i Jessice Lange v AHS. Třeba se jim to povede i v případě těchto vyhaslých tváří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace