Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro míří do fantasy


ikona
Spooner
carnival rowstrain
Oblíbený režisér se po upířině The Strain chystá na další televizní pokus. 

Mexický režisér Guillermo Del Toro patří stále mezi největší dříče v Hollywoodu. Tento rok se od něj můžeme těšit na hororové Crimson Peak a plné práce má také s chystanou dvojkou Pacific Rim. Čím dál častěji však nakoukává také do bedny. Jeho loňská upířina The Strain se sice řadí mezi největší zklamání roku, jež byla místy až nechtěně k smíchu. I přesto ale budí každý jeho další projekt velkou zvědavost. I ke své druhé televizní štaci si totiž vybral zatraceně zajímavé téma.

Ujme se tudíž fantasy novinky Carnival Row. Seriál nás zavede do světa inspirovaného viktoriánskou Anglií, kde vedle sebe žijí lidé, víly a všelijaká monstra. Budeme pak sledovat osud detektiva, jenž pátrá po sériovém vrahovi tajemných bytostí. Tedy aspoň do chvíle, než se hlavním podezřelým stane on sám. Scénář k tomuto projektu po Hollywoodu koluje již několik let a původně mělo jít film, jenž měl vedle dalších hvězdných kandidátů režírovat právě Del Toro. Ten se nakonec spokojí jen s režií seriálové verze a samozřejmě i produkce. Novinku si pak objednal internetová Amazon, který tradičně natočí nejdříve pilotní epizodu a až poté budou sami diváci hlasovat o budoucnosti seriálu. S hvězdným režijním vedením má ovšem Carnival Row svoji první sérii takřka jistou. Snad nadanému Mexičanovi sedne fantasy svět více, než vtipní upíři.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace