Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl obsazena


ikona
Spooner
supergirl
Supermanova sestřenka míří do bedny. A už zná svojí novou představitelku. 

Asi už jsme se všichni stačili smířit s faktem, že s comicsovou invazí se ani na televizních obrazovkách jen tak nerozloučíme. I v následujících měsících tak do nás budou stanice sypat jednoho superhrdinu za druhým. Jedním z očekávaných kousků je také novinka Supergirl, jeden z potenciálních hitů stanice CBS pro tento podzim. V něm budeme sledovat osud Kary Zol-El, která stejně jako slavnější bratranec Superman přežila zkázu rodného Kryptonu a ocitla se na Zemi. Ve svých čtyřiadvaceti letech se pak rozhodne, že místo skrývání svých schopností s nimi začne lidem pomáhat. Na projektu pak pracuje tvůrce hitů Arrow a Flash, Greg Berlanti, a hodně se proto spekuluje o propojení s jeho comicsovým univerzem. Po měsících hledání navíc ženský ekvivalent Muže z oceli konečně našel svou tvář.

Tou se nakonec stává ne příliš známá Melissa Benoist, již si budou pamatovat hlavně fanoušci seriálu Glee a zahlédnout jsme ji mohli taky v oceňované pecce Whiplash. A upřímně, není to zrovna první volba, která by mě napadla. Jisté kouzlo ji sice nechybí a v Glee stačila zanechat celkem sympatický dojem. Do superhrdinky a tahounky jednoho z nejočekávanějších seriálů podzimu má ovšem ještě daleko. Fakt, že comicsovému předobrazu není ani příliš podobná, asi fanoušky také příliš nepotěší. Melissa může zkrátka pouze překvapit. Na druhou stranu, Berlanti už ve svých předchozích comicsárnách předvedl, že hlavní hrdiny si vybírat celkem umí. Snad se tedy ani tentokrát nespálí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace