Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum na to háže bobek


ikona
Davies182
Čím rozesmála milovaná i nenáviděná hvězda filmových Jump Street diváky Jimmyho Kimmela?  

Vítejte u Vašeho odlehčeného záchodového čtiva, tentokráte ovšem doslova. Jak to? Hostem pondělního pořadu Jimmy Kimmel Live! se po nějaké době zase jednou stal Channing Tatum, a rozhodně bylo veselo. Čtyřiatřicetiletá hvězda akčních blockbusterů, romantických absurdit i epických komediálních komedií poslední dobou nedělá nic jiného, než že jen donekonečna nadšeně básní o své uctívané rodině. A přesně toho se před natáčením bál i matador Jimmy, a možná tak trochu i samotní diváci. Channing je ale všechny dokonale uvolnil! 

Na povídání o šťastné famílii sice nakonec opravdu došlo, Tatum jej však pojal poněkud jinak, než si nejspíše mnozí představovali. Začal totiž bezostyšně imitovat svou roční dcerku Everly... na nočníku. Z hrdého zpovídaného táty překvapivě vylezlo, že důkladně sonduje veškeré batolecí grimasy jeho malého potomka, načež také mimo jiné zkoumá, jak se malá Everly tváří během náročného procesu kakání. Baví ho to – posuďte ostatně sami ve videu výše. Nějak takhle vypadá obličej Marlona Brando v kruciální scéně z Kmotra!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace