Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bradley Cooper zažije perné léto


ikona
Spooner
coopernetflix
Netflix opět boduje a do své komediální minisérie obsazuje jednu z největších hvězd současnosti. 

Americká komedie Léto k nepřežití toho asi většině z vás příliš neřekne. Čtrnáct let starý nezávislý snímek nás zavedl do letního tábora osmdesátých let, v němž diváci sledovali osudy několika instruktorů během posledního táborového dne. Vznikla z toho šílená komedie, kterou nikdo příliš nezná a na filmových databázích nemá zrovna lichotivé hodnocení. Jenže v jistých kruzích patří tento kousek mezi malé kultovky a nejspíš se mezi ně řadí také hlavouni čím dál ambicióznějšího Netflixu. Ti tak spojili síly s původními tvůrci a na toto léto chystají seriálové pokračování.

Proč ale o tomto neznámém a na první pohled nezajímavém projektu píšu? Protože v původním snímku si zahráli například i Bradley Cooper, Paul Rudd, Elizabeth Banks či Amy Poehler. Zkrátka tváře, z nichž se za ty roky stačily stát solidní hvězdy. A všichni jmenovaní se pak vrátí i v plánované osmidílné minisérii Wet Hot American Summer: First Day of Camp. Z nenápadného projektu se tak rázem stává výtečně obsazená pecka, která najednou budí slušnou pozornost. Záda jim pak budou krýt v televizi ostřílení Christopher Meloni, Joe Lo Truglio z Brooklyn Nine-Nine nebo Josh Charles z Dobré manželky. Netflix si tedy rázem připisuje další solidní castingovou trefu. Obzvláště v případě Bradley Coopera, jenž musí po megaúspěchu Amerického snipera nabídky přehazovat lopatou, si pak producenti zaslouží velkou pochvalu. Na herecké počátky zkrátka nezapomínají ani ty největší hvězdy. Internetový Netflix si po předloňském Arrested Development připisuje na triko další hvězdný sraz po letech a my jsme na něj v této sestavě docela zvědavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace