Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všemocný se vrátí


ikona
Spooner
cooperlimitless
Filmová stylovka s Bradley Cooperem se dočká seriálové verze. 

Z filmu Všemocný se vyklubalo jedno z největších překvapení roku 2011. Zprvu nenápadný kousek nám naservíroval story spisovatelského loosera Eddieho, jenž se díky nově vyvíjené pilulce stane jedním z největších géniů světa. A neobejde se to také bez obligátního množství mrtvol. Vznikla z toho nečekaně svižná pecka, v níž Bradley Cooper poprvé naplno přesvědčil o svých hereckých kvalitách a Neil Burger nabídl vizuálně vypiplaný film, jenž do teď nepřekonal. A nyní se dočká své televizní podoby.

Novinky si bere pod svá křídla stanice CBS. Tvůrci nám tentokrát nabídnou příběh Briana Sinclara, jenž stejně jako jeho předchůdce přijde na výhody záhadné pilulky. Jen s ní tentokrát nevstoupí do světa byznysu, ale začne svůj megamozek využívat při řešení případů pro FBI. Televize tedy slušný námět nejspíš převede ve svou klasickou detektivku, kterých už stanice nabízí víc než dost. Za kameru pilotu se pak vrátí Neil Burger a svou producentskou polívčičku si na projektu přihřeje i samotný Bradley Cooper. I přes známou sestavu to ovšem vypadá spíše na další zbytečnou kriminálku, jež se jenom sveze na známé značce. Rád se však nechám překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace