Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Jones nabírá obsazení


ikona
Spooner
jessica jones
Chystaná comicsovka fasuje další známé tváře. 

Marvel s Netflixem se opravdu neflákají. Premiéra comicsového Daredevila se pomalu ale jistě blíží a práce na další superhrdinské podívané A.K.A. Jessica Jones jsou již v plném proudu. Ostatně seriál o bývalé hrdince, jež se rozhodla dát na detektivní kariéru, nabírá v poslední době obsazení téměř každý den. Už tedy víme, že titulní role se chopí Krysten Ritter, Lukea Cage si zahraje Mike Colter a v roli hlavního záporáka jim zatopí David Tennant. Tím ovšem příval známých tváří nekončí.

Dalším castingovým přírůstkem se totiž nyní stává Carrie-Anne Moss alias stará dobrá Trinity z Matrixu. S její kariérou to ovšem v posledních letech nevypadá dvakrát vesele a vlastně jen skáče z jedné nevýrazné vedlejší role do druhé. Snad se jí tedy v seriálové novince poštěstí více. Zde si zahraje záhadnou ženu, která může být pro Jessicu Jonec mocným spojencem. Tedy pokud si ji hlavní černovláska nestihne nejdřív znepřátelit. Druhou posilou se pak stává Rachael Taylor známá například z prvních Transformers či současného propadáku The Loft, jež toho kromě svého půvabného ksichtíku zatím moc nepředvedla. Zde si zahraje nejlepší kamarádku Jessicy, bývalou televizní hvězdu, která superhrdinku motivuje k nejnebezpečnějšímu případu její kariéry. Marvel se tedy i ve vedlejších partech spoléhá na známé ksichty a obzvláště bývalá Trinity by se mohla v comicsovém světě stát hodně zajímavým přírůstkem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace