Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

40 let Saturday Night Live


ikona
Davies182
Známá komediální noční show oslavila významné kulaté narozeniny. Kdo všechno byl u toho?  

Téměř půl století uplyne jako mávnutím kouzelného proutku, opravdu. Minulý víkend se v New Yorku konala převeliká narozeninová slavice, jíž se zúčastnila největší jména Hollywoodu. Oblíbená show Saturday Night Live (zkráceně tedy SNL) si zde totiž slavnostně odbyla svých čtyřicet kulatých let od spuštění vysílání, a to už si bujarou účast těch nejznámějších celebrit rozhodně zaslouží. Před samotným zahájením výročního natáčení nové epizody – opět narvané vtipnými scénkami a skeči – čekal na příchozí filmové a televizní herce u sálu červený koberec, módní policie se tak zase jednou pořádně zapotila. Přísný dress code mírně narušil jen rebelský Bill Murray, ostatní nedali suše dopustit na osvědčené motýlky a kravaty. Pokochejte se ovšem sami, slušelo to konec konců všem bez výjimky.

Z osazenstva nejen námi sledovaných televizních seriálů jsme na fotografiích identifikovali například hrdiny z Better Call Saul, Raye Donovana nebo Brooklynu Nine-Nine. A poznáte ještě krásku ze 30 Rock?

P.S. Že by to chtělo nahodit pár odkazů na Youtube s videi oněch vtipných scének? Není problém. Tady je něco šíleného se Sambergem a Sandlerem pro fandy Brooklynu, sem klikejte pro video s Willem Ferrellem a soutěží celebrit, no a zde vás oslní Murray, zpívající znělku z Čelistí. Ať máte představu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace