Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sif na stopě konspirace


ikona
Spooner
blindspot
Comicsová bojovnice a bijec z druhé Třístovky se představí v nadějné novince. 

Jaro se nám pomalu blíží a s ním přichází pro americké producenty také očekávané období televizních pilotů, z nichž si hlavouni jednotlivých stanic vyberou své hlavní favority na nadcházející podzimní sezónu. Společně s novými projekty pak každoročně na internet prosakuje také neoficiální, i když většinou celkem přesný, seznam herců, o které byl mezi studii největší zájem, a mohli se v seriálových nabídkách přímo rochnit. V minulých letech tomuto seznamu vyvolených vévodili například Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Mary Elizabeth Winstead či James Mardsen. Tento rok se pak nejžhavějším zbožím stala Jaimie Alexander z comicsového Thora a Sullivan Stapleton z druhé Třístovky. Oba nejžádanější televizní herci současnosti se pak dokonce se sejdou v jednom seriálu.

Herecký jackpot si může na své konto připsat stanice NBC, jež obě jména ulovila do své novinky Blindspot. Thorova parťačka si zde zahraje neznámou ženu, která je za záhadných okolností nalezena uprostřed New Yorku. Jak už to tak ovšem bývá, vůbec nic si nepamatuje a jediným vodítkem je její tajemné tetování. Společně s agenty FBI v čele s žádaným australským drsoněm se tak vyhledává po stopách své minulosti zjistit svou pravou identitu a narazí díky tomu i na rozsáhlé spiknutí. Dvakrát originálně to zrovna nezní a na projekt navíc dohlíží producent televizních Hvězdných bran, Martin Gero. Záštita NBC, jež byla v posledních dvou letech schopna totálně pohřbít většinu svých dramatických titulů, pak také nevyvolává příliš radosti. Stapleton už však stihl v končícím akčním Protiúderu dokázat, že bedna jeho charismatu sedne více, než antická řezničina a Jaimie Alexander si coby okouzlující Lady Sif si o svou větší šanci také říkala celkem hlasitě. Snad si pro to tedy oba vybrali ten správný projekt.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace