Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blade rozehraje nebezpečnou hru


ikona
Spooner
endgamesnipes
Bývalá akční hvězda se pokouší o comeback. 

Doby, kdy Wesley Snipes patřil do první akční ligy a byl považován za solidní jistotu žánru, jsou bohužel stejně zaprášené jako pár zbylých VHSek. Kariéra bývalého Bladea na tom zkrátka v posledních 10 letech není zrovna nejlépe a vedle jednoho direct-to-dvd béčka za druhým tomu příliš nepomohly ani jeho vězeňské patálie. V nedávných třetích Expendables ovšem upíří bijec ukázal, že nějakou tu větší roli by si i po letech strávených za katrem ještě střihnout mohl. To si nejspíš myslí i bývalá akční hvězda a chystá menší televizní comeback.

Objeví se totiž v jedné z hlavních rolí chystané novinky Endgame. Ta bude vyprávět o bývalém elitním ostřelovači, a současnému expertovi přes bezpečnost v Las Vegas, jenž je zatažen do nebezpečné hry, v níž musí plnit různé úkoly, aby zachránil životy nebohých obětí. Jedním z mužů za oponou této krvavé zábavy pak bude právě Snipes. Místo klasických kopanců by nám ale měl nabídnout charismatickou postavu, jež je vždy o krok napřed a umí vyžehlit každou situaci. Hlavního hrdinu si pak zahraje Philip Winchester, který se stačil slušně předvést v letos končícím Protiúderu. A tihle dva drsňáci už by projekt ze stáje NBC utáhnout mohli. Seriál mají navíc na starosti tvůrci velehitu The Blacklist. A ti charismatický tajemný charakter, jenž utáhne na svých bedrech celý seriál, rozhodně vytvořit umí. Pokud by se tímto Wesleyemu povedl podobný návrat na výsluní, jako loni Jamesu Spaderovi, asi by se zlobil jen málokdo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace