Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od agentů k drogovým kartelům


ikona
Spooner
pattonrunner
Jakou zajímavou novinku chystá kráska ze čtvrtého Mission: Impossible?  

Hollywoodská herečka Paula Patton za sebou na první pohled nemá obzvláště závratnou kariéru. Tato přehlížená kráska nás nejdříve zaujala vedle Denzela Washingtona v thrilleru Deja vu, aby poté zapadla a objevila se až po letech vedle Toma Cruise ve čtvrtém Mission: Impossible, kde stačila udělat na diváky solidní dojem. A pak zase úplně zapadnout. Paula Patton ovšem i v těchto kouscích dokázala, že by si konečně zasloužila pořádnou hereckou šanci. A nyní se jí konečně dočká.

Ztvární totiž hlavní roli v nadějné novince stanice ABC, Runner. Zahraje si typickou americkou ženušku Lauren, které zdánlivě ke štěstí nic nechybí a žije v klidu se svým mužem a synem. Její život se ale od základu změní poté, co letadlo s jejím manželem tragicky havaruje. Jak se ovšem hrdinka po chvilce truchlení dozvídá, její manžel nakonec do letadla vůbec nenastoupil a zmizel neznámo kam. Lauren se tak vydává po jeho stopě a kvůli mužíkovým aktivitám je dokonce vtržena do války dvou drogových kartelů. Scénář k potenciálnímu seriálu už putuje po televizích nějakou dobu a původně ho měla točit stanice FOX. Nakonec ho však ukořistila ABC, jež má s novinkou nejspíš velké plány. O hlavní roli totiž kromě Patton usilovali také např. Katie Holmes, Jessica Biel či Mireille Enos z The Killing. A to už jsou celkem solidní skalpy. Snad se tedy přehlížená Paula konečně dočká pořádné herecké příležitosti a možná i diváckého hitu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace