Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Flash fasují týmovku


ikona
Spooner
arrowflash
Oblíbení comicsoví borci se dočkají nečekaného spin-offu. 

Že jsou comicsové kousky Arrow a Flash velkými seriálovými hity snad už ani nemá cenu zmiňovat. Ten první prakticky odstartoval boom televizních comicsáren a ten druhý ze současného trendu těží snad nejvíce. O dalším spin-offu z comisového univerza stanice CW se pak spekuluje již pár měsíců a hlavním adeptem na svojí sólovku byl hrdinný Atom v podání Brandona Routha. Nyní je potvrzeno, že dalšího seriálového bratříčka se opravdu dočkáme. Všechno ale bude tak trochu jinak.

Bývalý představitel Superman se svého seriálu opravdu dočká, jenom v něm nebude řádit sám. Stanice CW s prověřeným tvůrcem Gregem Berlantim totiž chystají zatím nepojmenovanou týmovku, v níž se sejdou vedlejší charaktery z obou prověřených značek. A bude to hodně různorodá sebranka, která na první pohled nejde moc dohromady. Kromě Atoma se supermoderním oblečkem se totiž dočkáme také záporáckého Captaina Colda v podání Wentwortha “Scofielda“ Millera, profesora Steina s tváří Victora Garbera a hodně překvapivě nejspíš i Black Canary s tváří Caity Lotz. Což je hodně velké překvapení vzhledem k tomu, jak to s její postavou u Arrowa dopadlo. Předloha ovšem nabízí tvůrcům nejspíš mnoho možností, jak se s touto komplikací vypořádat. Nic více totiž o projektu, jenž místo pilotu rovnou vyfasuje celou sérii, nevíme. Velkou otázkou tak zůstává, jak se dá tento nesourodý tým vůbec dohromady. Obzvláště, když do něj prý chtějí scenáristé naroubovat ještě další tři v bedně doposud nepředstavené DC charaktery. Uvidíme, jak tento celkem riskantní projekt nakonec dopadne a zda se comicsové svět stanice CW nepřipíše první selhání.

Co říkáte na chystaný spin-off vy? Zaslouží si jmenované postavy vlastní seriál?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace