Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Minority Report se blíží


ikona
Spooner
minority report
Máme se vůbec těšit na seriálové sequel Spielbergova sci-fi kousku? A kdo si v něm zahraje? 

Od premiéry Spielbergova Minority Report uteklo již neuvěřitelných třináct let. Málokterý sci-fi kousek posledních let ale postupem zraje tak moc, jako právě výtečná adaptace Philipa K. Dicka. Minority Report má zkrátka mezi fanoušky stále solidní reputaci. Nejspíš to je také hlavním důvodem, proč se stanice FOX se Stevenem Spielbergem na pozici producenta rozhodli ohlásit práce na televizním pokračování oblíbené sci-fi pecky. Dlouho jsme ale netušili, co přesně bychom měli od dalšího výletu do budoucnosti očekávat a až nyní dostává novinka pevnější obrysy.

Seriálový sequel se tak bude odehrávat deset po filmových událostech a konci PreKrimu. Jeden z bývalých tušitelů, Dash, se snaží žít normální život. Je ovšem stále pronásledován vizemi z budoucnosti, jež jeho snahu dosti komplikují. Potká však policistku s temnou minulostí Laru Vegu, která se nebojí porušit pár pravidel, a pomůže bývalému jasnovidci najít jeho nový úděl. Což v překladu nejspíš znamená, že budou kriminálníky chytat společně. Dostaneme tak pravděpodobně sci-fi detektivku ve stylu nedávného Almost Human. A všichni moc dobře víme, že ta u diváků bohužel neuspěla. Hlavní roli policistky si pak zahraje Meagan Good, známá hlavně z těch navštěvovaných černošských komedií, které u nás nikdo neviděl, či nedávné seriálové nudy Deception. Tušitelského parťáka pak ztvární neznámý Stark Sands. Dvakrát zajímavě to zkrátka nezní a FOX zase spoléhá na kriminální jistotu. Dickovi příznivci tenhle kousek nejspíš mohou v klidu ignorovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace