Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proč Daryl olizuje lidi?


ikona
Davies182
Norman Reedus a jeho úchylky vyrážejí dech, fanoušci zombíků jsou zase o něco moudřejší!  

Divní lidé. Jsou mezi námi aneb svět se díky nočnímu showmanovi Conanu O'Brianovi zase jednou dozvěděl něco důležitého. Ti největší fanoušci Živých mrtvých sice budou namítat, že byli s podobnou trivialitou již dávno obeznámeni, nám ostatním smrtelníkům ale padá čelist na zem až teď. Co že to Norman Reedus rád dělá? Líže lidi. No vážně, žádné dětinské legrácky ani ubohé sexistické dvojsmysly. Je tomu přesně tak, jak to stojí psáno. Hercova úchylka se dokonce zapříčinila o vznik samostatného pojmu do slovníku anglického slangu. Ale hezky od začátku. Co přesně dnes znamená sloveso "reedus", a jak se celá záležitost dostala k očím a uším veřejnosti? Příběh je to vskutku pikantní.

Jak se Daryl v úterý svěřil O'Brienovi v televizi, je o čem vyprávět. To se takhle jednoho krásného dne začal výletník Norman fotit (čti selfíčkovat), kterak oblizuje význačné kulturní památky. Sochy, budovy, lavičky v parku. Potud normálka. Rockerská výstřednost se však později přenesla na živé bytosti, a herec náhle neváhal oblizovat i své kolegy z The Walking Dead. A to byl jenom začátek – kamkoli prý dnes dorazí na návštěvu, všude mu nastavují tvář... a čekají. Jeho blízcí s ním odmítají chodit ven, aby neposlintal sousedy. "Začalo to celé v maskérně Živých mrtvých, kde jsem jednou z legrace oblíznul naši kostymérku. Legrácka se překvapivě ujala a po letech je z ní můj osobní trademark. Věděli jste o tom heslu ve slovníku? Páni. Reedus znamená olíznout někomu tvář. Jsem na sebe fakt hrdej." Zpátky do jeskyní!

P.S. Celá úterní historka měla dojezd v Conanově publiku, v němž se jedna z fanynek zombíků chlubila trikem s nápisem "Chci, aby mě olíznul Norman Reedus". Nebo tak nějak. Jakékoliv další detaily jsou na striktně seriózním webu TVZone tabu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace