Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables chystají televizní misi


ikona
Spooner
expendables
Akční postradatelná partička se dočká seriálového bratříčka. 

Tak se jich přece jen ještě dočkáme. Návrat poctivých akčních hrdinů The Expendables ve svých prvních dvou dílech sice slušně naplňoval producentům peněženky. Trojka bohužel dokázala, že jen na nostalgickou vlnu už diváky zkrátka potřetí do kina nenalákáte a stala se solidním kasovním propadákem. O svou věrnou fanouškovskou základnu ale tvůrci nejspíš jen tak nepřijdou. Jelikož se regulérního čtvrtého dílu možná jen tak nedočkáme, jdou na to tvůrci v čele se Sylvestrem Stallonem malinko jinou cestou. Postradatelní se totiž podívají do bedny.

Originální bandu v čele se Slyem, Stathamem či Jetem Li však rozhodně nečekejte. V seriálových Expendables bychom se totiž měli dočkat zcela nového týmu, jenž bude složen ze slavných akčních hrdinů televizní scény. A to je docela fajn náhrada za filmové matadory. O zápletce či konkrétních jménech sice zatím nepadlo ani slovo. Internet už se ovšem samozřejmě plní fanouškovskými tipy a nahazuje taková jména jako Chuck Norris, Kiefer Sutherland, Lucy Lawless, Sulivan Stapleton, Lorenzo Lamas nebo Kevin Sorbo. Jo, i v bedně by bylo z čeho vybírat a při podobné sestavě by zase nejedno béčkové srdce puklo radostí. Do podobných dohad je ale ještě brzo. Seriál, který je zatím plánován jako minisérie, si pak bere do parády stanice FOX. Bůh ví, jak to tedy s plánovaným projektem nakonec dopadne. Stallone by si to však z producentské židličky měl ohlídat.

Co říkáte na nápad vy? A kterého televizního borce byste nejraději viděli v novém týmu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace