Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vinnetou se vrací


ikona
Spooner
vinnetou
Legendární náčelník Apačů a Old Shatterhand chystají televizní návrat. 

Existují filmové klasiky, jimž se dnes můžeme rádoby posmívat a dělat před ostatními, že se nám nelíbí, ve skutečnosti jsme je ale v dětství žrali všichni. A řádění nestárnoucího Vinnetoua s bílým bráchou Old Shatterhandem mezi ně rozhodně patří. Ostatně ty nejlepší mayovky svou dobrodružnou atmosféru příliš neztrácí ani po letech a nejen naši otcové na nejslavnějšího náčelníka Apačů nedají dopustit. Jedná se tak pro ně o klenot, na nějž se prostě jen tak nesahá. Takže jim raději ani neříkejte, že německá stanice RTL pro ně chystá nové seriálové zpracování.

Ano, čtete správně. Vinnetou se svými indiánskými moudry a Old Shatterhandem s věrným koněm Hatátitlou se opravdu dočkají televizního remaku. Konkrétně by se mělo jednat o nákladné televizní filmy, jež budou vycházet z těch nejslavnějších knih Karla Maye. Je tedy dost možné, že se své nové verze dočká i Poklad na Stříbrném jezeře a další osvědčené tituly. No, škoda povídat. RTL však bere nová westernová dobrodružství sakra vážně a už dokonce začala i s obsazováním hlavních postav a místní média už nadšeně spekulují, kdo že si nejspíš zahraje titulního hrdinu. Jedinou dobrou zprávou tedy zůstává, že už se rozhodně nedočkáme dalšího trapného návratu Pierre Brice, jenž už v dekádu staré obludnosti Vinnetou se vrací vypadal, jak kdyby si sem odskočil z natáčení Živých mrtvých. I přesto se na nového představitele legendárního indiána koukne za pár měsíců asi málokdo. Maximálně naši naštvaní tátové na TV Barrandov.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace