Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravý psychopat Jamie Dornan


ikona
Davies182
Zbožňovaný antihrdina seriálu The Fall se svěřil, jak se připravoval na roli vyšinutého zabijáka.  

Poslední článek, související s filmovými Padesáti odstíny šedi, tu měl před necelým týdnem celkem solidní čtenářské ohlasy. Takže nám to jednoduše nedalo a rozhodli jsme se, že vyjdeme vstříc poptávce. Do karet nám hraje skutečnost, že je hezounek Jamie Dornan – o kterém bude řeč – zároveň jedním z hlavních aktérů televizního thrilleru The Fall. A právě o naturalisticky mrazivé kriminálce se během šokujícího rozhovoru pro Los Angeles Times Jamie aka sériový vrah Paul Spector vášnivě rozkecal. Aneb co obnáší důsledná příprava na atypickou roli vyšinutého magora? Musíte se jím stát! Křehčí povahy rovnou varujeme před ztrátou růžových brýlí.

Dornanovi nestačilo, že se může na place BBC převléknout za vraždícího magora, který po nocích tajně sleduje své budoucí oběti. Podobně jako je třeba Viggo Mortensen známý tím, že během produkce Pána prstenů usínal s mečem v ruce, ponořil se i pan Grey do živého analyzování vlastní postavy. Tím, že se dal na stalking. "Víte, nejsem si zcela jistý, jestli o tom vlastně mohu mluvit. Nezatknou mě, že ne? Fajn," směje se. "V rámci natáčení The Fall jsem si kdysi vyhlédl jednu ženu a sledoval ji podzemím londýnského metra. Chtěl jsem na vlastní kůži poznat, jaké to je, srdce mi při tom celou dobu bušilo jako splašené. Člověk si připadne hrozně zkaženě a nepatřičně, ale přiznám se, že to bylo vzrušující. Přestal jsem, až když jsem zapomenutý stál téměř u jejího domu. Došlo mi, že to je návykové." Nepochybujeme o tom, že si nyní miliony zamilovaných obyvatelek Británie tajně přejí, aby to tenkrát Dornan dotáhl do zvráceného konce. Která z nich to asi byla?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace