Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow vs. Suicide Squad


ikona
Spooner
arrowflash
Tvůrci zeleného lučištníka a Flashe musí čelit nečekanému problému. 

Tahle taktika nezněla dobře už od samého začátku. Když totiž hoši od DC rozhodli, že jejich rostoucí filmové a seriálové světy budou na rozdíl od konkurenčního Marvelu zcela rozdělené, a kromě Flashe s Arrowem (a možná Supergirl) budou i seriálové projekty operovat na vlastním písečku, smrdělo to prostě průserem. Většina fanoušků to ovšem překousla a těšila se, že se aspoň dočkáme dvou odlišných podání Flashe či vražedné jednotky Suicide Squad. Jenže kravaťáci od DC Comics a Warner Bros. začínají malinko měnit názor a tvůrcům televizního Arrowa a Flashe by tím mohli slušně zatopit.

Stanice CW, respektive tvůrci Greg Berlanti a Marc Guggenheim, totiž nyní potichoučku dostávají nařízeno, aby z televizního světa začali pomalu vyřazovat některé známé charaktery. U jednoho se už tak ostatně i stalo. Scenáristé tak museli k nelibosti fanoušků po jedné z nedávných epizod přiznat, že záporáckého oblíbence Deadshota už nejspíš nikdy neuvidí, jelikož jeho postava musela být smetena ze stolu. A proč musel být smetena ze stolu? No protože příští rok se nám do kin chystá do kin celovečerní dobrodružství záporácké týmovky Suicide Squad, v němž Deadshot v podání Willa Smithe samozřejmě nemůže chybět. Filmové studio tak patrně najednou nechce, aby existovaly dvě verze těch samých postav a přednost dostala samozřejmě ta filmová. V posledních dnech se navíc šíří spekulace, že DC by svoje embargo mohlo rozšířit ještě o další charaktery. Svět Olivera Queena se tak možná bude muset obejít bez Amandy Waller, Captaina Boomeranga či dokonce samotného Deathstroka.

Což o to, Captain Boomerang byl jen epizodním záporákem a Amanda Waller leze většině diváků spíš na nervy. Deadshot měl ovšem údajně hrát větší roli v nadcházející čtvrté řadě, v níž se bude propírat zločinecká organizace H.I.V.E., kterou byl comicsový ostrostřelec členem. Deathstroke má pak svoje největší řádění sice už za sebou, tvůrci se však netajili tím, že mají s oblíbeným záporákem další plány. Televize CW tak musí řešit nečekané trable. I když se jedná o vedlejší charaktery, fanoušky napadá logická otázky, kam až budou filmové zákazy případně pokračovat. Zbaví se snad těsně před celovečerákem i populárního Flashe? A budou kecat do složení záporáků i úspěšnému Gothamu? Tak daleko nejspíš situace nedojde. I přesto ale nečekané kroky studia nedávají příliš smysl a působí dojmem, že si v DC nevědí moc rady a začínají mít ve svých rozhodnutích trošku bordel. Snad tedy bude do světa Arrowa a Flashe v budoucnu kecat co nejméně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace