Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyfasují Agents of SHIELD spin-off?


ikona
Spooner
shield
Coulsonova partička se možná dočká nečekaného bratříčka. 

Očekávaní Agents of SHIELD to nemají u diváků zrovna snadné. První seriálová marvelovka budila po prvních Avengers velká očekávání, která ovšem zpočátku vůbec nebyla naplněna. Až k závěru první série se dali tvůrci konečně dohromady a místo nudné epizodní kriminálky nám nyní servírují čím dál zábavnější comicsovku, jež skvěle rozšiřuje zavedené univerzum a nabízí hodně napínavou podívanou. Jen těch diváků bohužel poněkud ubylo a cifra pohybující se okolo čtyř milionů diváků není asi zrovna to, co si na stanici ABC původně představovali. U Marvelu jsou však zřejmě spokojeni a agent Coulson se svou neohroženou partou se tak nejspíš brzy dočkají spin-offu.

Televizního bratříčka kuchtí, jak jinak, opět na ABC a scénář k pilotu mají na starosti producenti Agenů, Paul Zbyszewski a Jeffery Bell. O čem případná novinka bude a jakým směrem se tvůrci tentokrát vydají, se zatím neví. Už teď se ale spekuluje, že si ve spin-offu zahraje hned několik postav z původního seriálu. A nutno říct, že v druhé sérii by bylo z čeho brát. Vybojují si snad vlastní projekt noví kamarádi Skye, jež už teďka připomínají spíše televizní přípravu na Inhumans? Nebo se na sólovou misi vydá fanoušky oblíbená Bobbi Morse s tváří Adrianne Palicki? Materiálu by bylo dost. Otázkou ovšem zůstává, jestli je to vzhledem k už tak spíše průměrné sledovanosti dobrý nápad, a zda by zmíněné postavy vůbec dokázaly utáhnout vlastní seriál. Těžko říci, co z toho vznikne a je dost možné, že při nepřesvědčivém scénáři se Marvel s ABC na své plány raději vykašle. A možná by to tak bylo i lepší. Aspoň by se mohli i nadále plně věnovat skvěle rozjetým Coulsonovým patáliím. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace