Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise je fajn týpek


ikona
Davies182
Výborný herec, ale zvláštní člověk? Vůbec. Russell Crowe vysvětluje, proč chápe svého hereckého kolegu!  

Nevěřte všemu, co čtete (tedy kromě TVZone). Když si totiž k ruce vezmete Google a napíšete do políčka vyhledávání něco jako "tom cruise scientology", vyskočí na vás minimálně tři kvadriliony odkazů, ve kterých se o známém herci dozvíte samé nelichotivé věci. Ponechme teď ale stranou všechny snědené placenty spolu s rozmrzelými Nicole Kidman a Katie Holmes. Místo toho raději zvažme, co o Tomu Cruiseovi nedávno řekl kamarád prvně jmenované herečky, oscarový Russell Crowe. Nesmrtelný Maximus z Gladiátora propagoval v mnoha a mnoha interview napříč Spojenými státy jeho celovečerní režijní debut, snímek Cesta naděje. A právě při jednom takovém rozhovoru přišla kupodivu řeč i na Scientologii, takže logicky i na Cruise. Inu? Nepřekvapivě je to prý úplně normální, chytrej chlap!

"Kdysi jsem se s Tomem díky Nicole dost často stýkal, přičemž jsem jednou v krámě s VHS kazetami shodou náhod narazil na dokument o Scientologii. Dva dolary padesát centů, no nekupte to. Tak jsem se tedy na ten film nezaujatě podíval. Abych měl jakože přehled, čemu je to vlastně plně oddaný člověk, kterého znám jako manžela mé kamarádky. Později jsem se pochopitelně o této mé divácké zkušenosti Tomovi zmínil, načež jsme si o celé problematice zběžně promluvili. A tehdy jsem si poprvé uvědomil, že je to v jádru hodně fajn a velice inteligentní týpek. V duchu přirozeně dlouhé konverzace jsme spolu náboženské téma patřičně rozpitvali, a na konci mi Tom povídá: 'Takže když je to pro tebe opravdu důležitý, rozhodneš se s tím něco udělat. Jako já.' Od té doby jsme sice Scientologii už nikdy neprobírali, a navíc co se rozvedli s Nicole, jsem na něj v podstatě nenarazil, ale jedno je mi jasné. Ten chlap má rozhodně pod čepicí." Howgh.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace