Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Galaxy Quest míří do bedny


ikona
Spooner
galaxy quest
Neprávem opomíjená parodie se dočká televizní verze. 

Komedie Galaxy Quest patří mezi kousky, na který fanoušci nedají dopustit, ale většina diváků o ní vůbec neslyšela. A to je sakra škoda. Jedná se totiž o jednu z nejpřehlíženějších parodií za hodně slušnou dobu, v níž si berou tvůrci na paškál sci-fi žánr v čele s kultovním Star Trekem takovým způsobem, že by se i Spock minimálně pousmál. A ještě jsme jako bonus dostali Tima Allena v jeho snad jediné snesitelné filmové roli. Je to zkrátka slušná zábava, jež se mezi geeky stala i menším kultem. A možná díky tomu se nyní dočkáme seriálové verze.

Zkrachovalá partička herců okolo zrušeného televizního seriálu nenápadně připomínající Kirkova a Spockova dobrodružství, která má pomoci emzácké rase před totální zkázou, se tedy podívá do televize. A to je vlastně skoro všechno, co víme. Zatím sice není jasné, jak moc se budou tvůrci držet filmové předlohy, námět však zůstane na devadesát procent stejný a opět se neobejdeme bez šťouchanců do kultovního seriálu a jemu podobných zářezů. O kvality by se pak měl znovu postarat původní režisér Dean Parisot i scenárista Robert Gordon. Snad mají tedy v arzenálu stále dost originálních nápadů a i v bedně se dočkáme svěží zábavy. Laciné ždímání by si tento kvalitní kousek rozhodně nezasloužil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace