Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zmlátil Brada Pitta?


ikona
Davies182
Šlo o předváděčku Klubu rváčů naživo, nebo má snad oblíbený herec jizvu na tváři z úplně jiného důvodu?  

Omlouváme se. Vážně moc. Některé novinky ze světa celebrit jsou ale tak roztomile pitomé, že se o ně s vámi jednoduše musíme podělit. Bulvár nebulvár. Aby jste měli obecný přehled, z čeho všeho občas šílí internetové davy napříč poblázněnou zeměkoulí. Brad Pitt, mj. hvězda milovaných i nenáviděných Železných srdcí, se takhle v sobotu večer zúčastnil benefiční akce na pomoc mentálně postiženým lidem – konkrétněji autistům. Ještě před hercovou řečí na pódiu si ale někteří návštěvníci eventu všimnuli, že má manžel Angeliny Jolie na tváři jakousi zvláštní podlitinu, ne-li přímo jizvu. A tak se zvědaví novináři začali vyptávat.

Rozdal si to Brad na férovku s nějakým pobudou? Vypil toho příliš mnoho v zapadlém baru na okraji města? Nebo se snad nejsledovanějšímu páru na Zemi až tak moc líbilo Padesát odstínů šedi, že spolu po večerech zkoušejí nové, odvážné postelové praktiky? Všechno špatně. Pravda je o něco legračnější. "Přesně tohle se vám stane, když se snažíte za úplné tmy a s plnýma rukama [nákupu?] vyjít hrozně moc schodů, a na nohou k tomu máte žabky. Potykal jsem si s podlahou. Kvůli jedné modřině si ale přeci nenechám ujít benefiční akci, a tak jsem tady." Teda Aldo, takovouhle podpásovku od tebe oděvní průmysl nečekal. V redakci tak nějak počítáme s tím, že teď výrobcům Crocsů raketově stoupnou zisky...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace