Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude Iron Fist?


ikona
Spooner
iron fistmarvel
Marvel už hledá svého dalšího hrdinu. Kdo je favoritem pro roli bojového mistra od Netflixu? 

Okolo chystaného seriálu Iron Fist z produkce internetového Netflixu bylo dlouho obrovské ticho a nyní dostaneme dva drby během jednoho týdne? U Marvelu se opravdu neflákají. Nejdříve se vyrojila spekulace, že by se v další televizní comicsárně mohl objevit i samotný Doctor Strange s tváří Benedicta Cumberbatche a nyní už se nám šíří fámy i okolo samotného obsazení. Tvůrci už totiž aktivně hledají herce, jenž bude pro ztvárnění mistra mystiky a bojových umění tou pravou volbou. A i když je do oficialit ještě hodně daleko, nejspíše našli prvního vážného kandidáta.

Titulního hrdinu s civilním jménem Daniel Rand by si podle všeho mohl zahrát neprávem přehlížený sympaťák Ryan Phillippe, jehož aktuálně můžeme vídat ve zcela zaměnitelné kriminálce Tajnosti a lži. Podle všeho navíc nejde o žádnou kachnu, jednání s Marvelem ohledně některého z televizních projektů Netflixu totiž potvrdil sám Phillippe. Jen zapomněl dodat, o jakou roli se vlastně jedná. Vzhledem k obsazení ostatních důležitých partů se ovšem nejvíce šušká právě o bijci s hodně divným převlekem. A nutno říct, že by to byla hodně zajímavá volba. Phillippe by navíc podobně výraznou roli potřeboval jako sůl, jelikož jeho nepovedená detektivka se pravděpodobně druhé série nedočká. Internetoví geekové však o něm mluví i jako o případném představiteli vrahouna Bullseye v druhé sezóně Daredevila. Uvidíme tedy, jak nakonec jednání dopadnou a zda se televizní svět Marvelu rozroste o další známou tvář.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace